Menu
Transit


De Golf


-


L'Ex Monastero


 

Ballotagemomenten NKvB in 2018

ActieNKvBmidresVoor professionele, ruimtelijk werkende beeldend kunstenaars die werkend lid of aspirantlid van de NKvB willen worden, is er 4 x per jaar een ballotagemoment. De ballotagemomenten voor 2018 zijn 20 februari, 22 mei, 28 augustus en 13 november.
De ballotagebeoordeling geschiedt op grond van de kwaliteit van het werk, het cv en de informatie op de website van de ballotant. Het is goede praktijk ervoor te zorgen dat de website een goede afspiegeling van uw werk biedt en dat alle andere informatie correct en geactualiseerd is, zodat de ballotagecommissie een juiste indruk kan krijgen van uw activiteiten en kunstenaarschap. Wacht liever niet tot het laatste moment met aanmelden, want er wordt slechts dan geballoteerd, wanneer de bijdrage in de ballotagekosten op de bankrekening van de NKvB ontvangen is.
De ballotagecommissie is een jaarlijks wisselende groep van vijf werkende leden, die autonoom onder begeleiding van de ballotagesecretaris beoordelen of de ballotant kan worden opgenomen als aspirant/werkend lid. Dat advies van de ballotagecommissie wordt door de ballotagesecretaris naar het bestuur gestuurd. Wanneer er geen doorslaggevende bezwaren zijn, neemt het bestuur het advies integraal over. Daarom kan het enkele weken duren voordat de uitslag aan de ballotanten wordt medegedeeld.

Interesse in lidmaatschap? Klik hier 
Vriendenlid worden? Klik hier

Vragen over of aan de organisatie kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Amsterdamse ateliers in de verkoop

HetParool logoHet Parool maakt melding van onrustbarende ontwikkelingen op de Amsterdamse ateliermarkt. Atelierwoningen gaan op de vrije markt in de verkoop voor prijzen rond een half miljoen euro, waarbij sociale huurders voorrang krijgen! De aanstaande eigenaar hoeft geen kunstenaar te zijn. Lees meer op het Parool.nl ....

Beelden 3#2017

20171003Beelden3Inhoud Beelden 3#2017
 
Verborgen Schatten: Museum Beelden aan Zee, Antonie den Ridder
Cross-over: Ronald Westerhuis, Etienne Boileau
Margriet van Breevoort, Ans van Berkum
Façade 2017, Astrid Tanis
Anningahof, Geraart Westerink
Ecovention Europe, Pascalle Mansvelders
Zhang Dali, Astrid Tanis
Chiharu Shiota, Peke Hofman
Ik speel, dus ik ben, Jet van der Sluis
CODA Paper Art 2017, Jaap Röell 
Museum Voorlinden, Eleonoor van Beusekom 
Collectie De.Groen, Judith van Beukering 
Carel Visser, Jet van der Sluis
Aart Lamberts, Marijke Jansen
Disruption, Tine van de Weyer
IJsselbiënnale II, Antonie den Ridder
Het atelier: Koenraad Tinel, Hilde Van Canneyt
Ingeborg Meulendijks, Beatrijs Schweitzer
Jan van IJzendoorn en Damiaan Renkens, Carina van der Walt
Mark Manders, Ans van Berkum
Auke de Vries, Jaap Röell
Boeken, Judith van Beukering
 
Voor meer informatie zie www.beeldenmagazine.nl

FESTIVAL Meeting Lola Lik people

kaat lolalik halfinvitation
VRIJPLAATS FESTIVAL
ZATERDAG & ZONDAG  
16-17 SEPTEMBER in LOLA LIK

location: Lola Lik  Wenckebachweg 48 (entrance: backside AZC towers)

Workshop: Meeting Lola Lik people 1300-1400 uur, End of hallway, left of the Lola Lik square courtyard
en presentatie Lola Lik people project, een groepsportret in keramiek

De Bijlmer Bajes is tijdelijk een AZC, met het voorlopige hechtenis deel broedplaats Lola Lik. Een tijdelijke broedplaats met een enorme dynamiek, waar o.a. taallessen voor AZC-ers gegeven worden, waar een boksschool zit, een hammam, waar elke week donderdag een restaurant is, waar bijna elk weekend wel een happening is.

Heb je interesse in deelname aan de workshop Meeting Lola Lik people? Meld je aan via een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
of
ticket kopen: https://shop.eventix.io/b1bb7020-81b3-11e7-90fa-a71b1e49b203/tickets
info Facebook event: https://www.facebook.com/events/134578373793847/?ti=icl

CROWDFUNDING: HELP DE EXPOSITIE BOSLUST MET EEN TIENTJE OF MEER...

ActieNKvBmidresDe NKvB organiseert dit jaar weer een tentoonstelling in het Amsterdamse Bos. Voor deze expositie zijn zeer beperkt gelden beschikbaar, net genoeg om de publiciteit te financieren, vandaar dat de Kring een crowdfundingsactie is gestart.

Volg deze link als u de beeldhouwkunst en deze expositie een warm hart toedraagt en stort wat geld zodat dit jaar weer duizenden mensen van de werken kunnen genieten.. Alle bijdragen zijn welkom en u krijgt in ieder geval een uitnodiging voor de feestelijke opening van de tentoonstelling! Bij voorbaat dank voor uw bijdrage,

namens het Bestuur van de Nederlandse Kring van Beeldhouwers en de deelnemende beeldhouwers