Menu
BinnensteBuiten


surviver


-


Sera d'Estate


 

NKvB jubileumboek

100 jaar NKvBBeeldreflecties, de NKVB 100 jaar later
 
De Nederlandse Kring van Beeldhouwers bestaat dit jaar 100 jaar. Om dit jubileum te vieren organiseert de Kring een bijzondere tentoonstelling. 100 jaar na de oprichting werken 100 verschillende beeldhouwers aan 100 nieuwe beelden. Beelden die de geschiedenis verbinden met de actualiteit.
Bij dit jubileum hoort ook een jubileumboek en daarbij kunt u ons fantastisch helpen.
 
Een bladzijde voor de Beeldhouwkunst
 
Het jubileumboek verbindt 100 jaar beeldhouwkunst met de kunstenaars van nu. Alle deelnemende kunstenaars krijgen een eigen pagina in het boek.
 
Op onze crowdfundpagina NKVB100jaar bieden u symbolisch een 'Bladzijde voor de beeldhouwkunst' aan à 100 Euro per stuk.
U krijgt daarvoor van ons het gehele boek met 120 bladzijden gratis. Een Superdeal ! U kunt ook al bijdragen vanaf 10 Euro en dan zijn we u bijna net zo da
 
 
Uw bijdrage wordt besteed aan alle verschillende acties die nodig zijn om het boek te maken. Denk daarbij aan vormgeving, fotografie, auteurs, redactie en drukwerk.
 
Nieuwsgierig? Doe dan mee en draag bij!
 
Kijk nu op onze crowdfundpagina NKVB100jaar
 
Wij zijn u nu al bij voorbaat ontzettend dankbaar.

Beeldreflecties, NKvB 100 jaar

20180209NKvB 100 jaar banner BeeldreflectiesEen grootse jubileumtentoonstelling, “Beeldreflecties, De Nederlandse Kring van Beeldhouwers 100 jaar later ”, is volop in voorbereiding in Pulchri Studio, Den
Haag. Zonder uitzondering zullen in die tentoonstelling nieuwe beelden getoond worden.
Lees meer in het persbericht.

Bekijk ook de crowd-funding-campagne voor de jubileumuitgave 100 jaar NKvB

Portaalkraan te koop

20180209PortaalkraanBarbiersDe portaalkraan van Joost Barbiers (1949 - 2015) is te koop. De portaalkraan is in goede staat, hij heeft hoofdzakelijk binnen gestaan.
De laagste stand van de kraan is ongeveer 2,5 meter. Hij kan uitgeschoven worden naar 4 á 5 meter. Het hijsvermogen is 4,5 ton op 3 meter hoogte, bij grotere hoogtes gaat er huisvermogen af. De wielen zijn echte, zware transportwielen ( Geen lichte wieltjes).
Vraagprijs:  950 euro
Geinteresseerd? Geef het door aan de redactie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Oproep voor voorstellen

Oproep voor voorstellen voor een beeldentuin 2018

Het thema is Chaos in Orde. Leden loggen in op de ledenpagina en kijken onder oproepen voor meer informatie.

 

 

NKvB 100 JAAR!!!!

ActieNKvBmidresOp 6 juni 1918 werd de Nederlandse Kring van Beeldhouwers opgericht door een groep professionele beeldhouwers die de aandacht voor de ruimtelijke beeldende kunst en met name het kwaliteitsniveau van kunstwerken in de openbare ruimte op peil wilden houden. Dat honderdjarig bestaan zal uitgebreid gevierd worden; we houden u op de hoogte... Voor nu wenst deze honderjarige u alvast een spetterend en inspirerend 2018!!